Vårrengjøring med bedre samvittighet

Med vårsolen kommer også tiden for å ta frem grønnsåpe og vaske bad, kjøkken og alt imellom. Fyll på med tips til vårrengjøringen, og se hvordan du får et rent hus med ren samvittighet sammen med På(fyll).

Sola bruker litt lengre tid på å forsvinne om kvelden og vinteren forlater kroppen. Med dette flytter vi plutselig sofaen ut i rommet for å vaske veggene bak, skurer dusjdørene og tørker støv av aller øverste hylle i kjøkkenskapet. Det lukter grønnsåpe i flere dager og du kan endelig se sola skinne gjennom stuevinduene (uten å lure på hvor gøy et lite barn egentlig syns det er å ta hendene på balkongdøra om igjen og om igjen).

Det er tid for vårrengjøring!

Et rent og litt grønnere hjem

Nå har vi endelig våknet fra en lang vinterdvale og er klare til å bli kvitt alt støv, skitt og håndavtrykkene fra barnehender på vinduet som har samlet seg opp over en lang og mørk sesong. Det er noe magisk ved å rense bort en hel vinterperiode. Og i år ønsker vi å svinge tryllestaven litt ekstra over vårrengjøringen med produkter til hele hjemmet i de gjenbrukbare På(fyll)-beholderne våre: Krystal Grønnsåpe, Jif-trioen Bad, Kjøkken og Universal, Omo Ultra White og Blenda Sensitiv.

Bli med på en runde rundt i huset for se på hvordan disse kan ta deg gjennom vårrengjøringen for et rent hjem som spirer i vårsolen, helt uten engangsplast.

Kjøkken og bad

Både kjøkkenet og badet har flere “gjemte” steder som er lett å glemme. På kjøkkenet kan du bruke oppvaskmiddel, som Zalo eller Klar, til å skrubbe bort en vinter med julemat og tacolukt fra kjøkkenviftene for å unngå gammel matlukt fra avtrekket. Rengjør slukene på badet med en sliten oppvaskbørste og Jif Baderom – så slipper du et tett rør til neste vårrengjøring.

Kom til slutt seirende ut av kampen mot fettflekker og fingermerker med påfyll av Jif Kjøkken og Jif Universal, levert rett hjem med På(fyll).

Bod og vaskerom

Where the magic happens – for hvor digg er det ikke å se på skikkelig ryddige hyller? Bruk tiden på å skape et system som er enkelt å beholde, både for skittentøyet på vaskerommet og vaskemidlene i boden. Beholderne våre tar liten plass og gir deg oversikten du trenger for neste vaskerunde. Så blir det litt enklere å finne frem neste gang ryddesjauen kommer over deg.

Her kan du se hvordan du bruker På(fyll) til å organisere vaskerommet.

Stue og soverom

Åpne vinduene og slipp våren inn, før du stripper ned alt som er av tekstiler og starter vaskemaskinen. For putetrekk og pledd som trenger en mer skånsom vask kan du bruke Milo vaskemiddel, mens sengetøy gjør seg godt parfymefritt med Blenda Sensitiv.

Etter at overflater og gulv både lukter godt og ser fine ut med Krystal Grønnsåpe, bestiller du deg en pizza og nyter det rene resultatet – og en renere samvittighet med På(fyll).

Skap et organisert hjem som varer

Vårrengjøringen trenger ikke å føles som et maraton, men fordelene av et rent og organisert hjem er omtrent like gode som å krysse mållinjen i et race. Du kan sette av en hel helg eller litt tid her og der, få hele familien i gang, og gjøre det til et overkommelig prosjekt. Til slutt sitter du igjen med et hjem som ikke bare lukter godt, det blir et fristed som gjør både deg og miljøet fornøyd.

Les mer om hvorfor det er bra å organisere hjemmet ditt med På(fyll).

Med en tjeneste som leverer hjem alt du trenger for å opprettholde vårfølelsen langt ut på høsten, håper vi å være en følgesvenn neste gang du tørker under sofaen og skrubber dusjen. God vask!

Produkter

 • Håndsåpe - klar
  Håndsåpe
  kr 104,04
  klar
  115,60 kr/l
 • Dusjsåpe - klar
  Dusjsåpe
  kr 153,03
  klar
  170,03 kr/l
 • Tøyvask - klar
  Tøyvask
  kr 146,46
  klar
  73,23 kr/l
 • Tøyvask - Omo Color
  Tøyvask
  kr 160,51
  Omo Color
  80,26 kr/l
 • Oppvaskmiddel - Zalo
  Oppvaskmiddel
  kr 50,67
  Zalo
  56,30 kr/l
 • Håndsåpe - lano
  Håndsåpe
  kr 71,22
  lano
  79,13 kr/l
 • Kjøkkenspray - klar
  Kjøkkenspray
  kr 138,76
  klar
  154,18 kr/l
 • Oppvaskmiddel - klar
  Oppvaskmiddel
  kr 98,30
  klar
  109,22 kr/l
 • Tøyvask - Milo
  Tøyvask
  kr 189,34
  Milo
  94,67 kr/l
 • Dusjsåpe - Dr. Greve
  Dusjsåpe
  kr 145,08
  Dr. Greve
  161,20 kr/l
 • Baderomsspray - Jif
  Baderomsspray
  kr 71,45
  Jif
  79,39 kr/l
 • Kjøkkenspray - Jif
  Kjøkkenspray
  kr 71,58
  Jif
  79,53 kr/l
 • Tøyvask - Blenda Sensitiv Hvit & Farget
  Tøyvask
  kr 130,38
  Blenda Sensitiv Hvit & Farget
  72,43 kr/l
 • OMO Ultra Hvitt flytende vaskemiddel - Omo
  OMO Ultra Hvitt flytende vaskemiddel
  kr 104,94
  Omo
  58,30 kr/l
 • Universal spray - Jif
  Universal spray
  kr 47,59
  Jif
  52,88 kr/l
 • Grønnsåpe - Krystal
  Grønnsåpe
  kr 95,28
  Krystal
  52,93 kr/l

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Møt grunnleggeren: Bård
  Møt grunnleggeren: Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Gratis frakt på bestillinger over 295 NOK