Aldri tom med På(fyll)

Live action

Nå har du muligheten til å aldri bekymre deg igjen for om du er uten såpe og lignende hjemme. På(fyll) er en ny og sirkulær tjeneste som sørger for at du alltid har påfyll av produktene du bruker tilgjengelige.

Du kjenner deg sikkert igjen. Du står og vasker hendene, men når du skal ta såpe er du tom. Som en løsning skrur du av toppen på håndsåpedispenseren, fyller på litt vann og rister den for å fortynne den siste klumpen med såpe.

Alltid påfyll tilgjengelig

Tenk hvor deilig det hadde vært hvis du i stedet kunne ta frem en beholder med håndsåpe og fylle på dispenseren igjen. Det er akkurat det du kan gjøre med På(fyll). Når beholderen er tom, skanner du QR-koden på beholderen og bestiller mer påfyll. En full beholder leveres deretter på dørstokken din noen dager senere. I mellomtiden har du nok håndsåpe i dispenseren du fylte da beholderen tok slutt.

Produktene du trenger levert på dørmatten

I tillegg til håndsåpe kan du bestille beholdere med vaskemiddel, oppvaskmiddel, dusjgel eller for eksempel kjøkkenspray. Vi har kjente merker som du sikkert kjenner fra før, som for eksempel Lano, OMO, Zalo og Klar..

Man med paket på dörrmattan

Vi henter tomme beholdere

Når du har bestilt mer påfyll av noe, legger du den tomme beholderen i gjenvinningsboksen de ble levert i, og setter den utenfor døren. Vi henter den, vasker den, fyller den og bruker den på nytt. Selv om du kanskje ikke får den samme beholderen tilbake som sist, får du en nyvasket På(fyll)-beholder med innholdet du har bestilt. Du eier nemlig ikke beholderen når du kjøper produkter fra På(fyll), det gjør vi. Du eier bare innholdet, og det er det du skal bruke.

Minskar plastavfall

Med vår sirkulære tjeneste brukes beholderne om og om igjen. På denne måten hjelper vi deg med å ta et mer bærekraftig valg i hverdagen. Hvis det er noe Norge og verden trenger, er det mindre plastavfall - og alle små tiltak bidrar. Hvis alle husholdninger i Norge bare kjøpte én På(fyll)-beholder, ville vi erstatte nok engangsforpakninger til å fylle en olympisk størrelse svømmebasseng og dermed redusere miljøpåvirkningen med minst 80 prosent.

Prøv på (fyll) du også, så blir du aldri uten såpe og slikt.

Produkter

 • Håndsåpe - klar
  Håndsåpe
  kr 131,40
  klar
  0,15 NOK/ml
 • Dusjsåpe - klar
  Dusjsåpe
  kr 139,70
  klar
  0,16 NOK/ml
 • Tøyvask - klar
  Tøyvask
  kr 194,40
  klar
  0,10 NOK/ml
 • Tøyvask - OMO
  Tøyvask
  kr 190,40
  OMO
  0,10 NOK/ml
 • Oppvaskmiddel - zalo
  Oppvaskmiddel
  kr 106,90
  zalo
  0,12 NOK/ml
 • Håndsåpe - lano
  Håndsåpe
  kr 99,00
  lano
  0,11 NOK/ml
 • Kjøkkenspray - klar
  Kjøkkenspray
  kr 132,60
  klar
  0,15 NOK/ml
 • Oppvaskmiddel - klar
  Oppvaskmiddel
  kr 97,10
  klar
  0,11 NOK/ml
 • MILO Original Tøyvask - MILO
  MILO Original Tøyvask
  kr 173,20
  MILO
  0,09 NOK/ml

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK