Møt en av våre utviklere, Thierno

Live action

Hvordan endte du opp i På(fyll)?

Som student med en stor lidenskap for vekst og kunnskap, har jeg alltid blitt tiltrukket av muligheter som lar meg bidra til meningsfulle saker. Da sjansen til å jobbe i På(fyll) dukket opp, var det et vendepunkt jeg ikke kunne motstå. Den sjekket av alle boksene som er viktige for meg. Muligheten til å lære, vokse og ha en positiv innvirkning i et støttende miljø er helt på linje med mine profesjonelle ambisjoner og personlige verdier.

Hva er det mest spennende ved å jobbe i På(fyll)? Hva får deg opp om morgenen?

Det som får meg opp om morgenen er de spennende utsiktene til å jobbe med banebrytende teknologi og lage løsninger som muliggjør en mer bærekraftig livsstil. Hver dag byr på nye utfordringer og muligheter til kontinuerlig læring.

Som student er jeg drevet av lidenskapen til å bruke kunnskapen jeg får fra studiene mine til virkelige scenarier i På(fyll). Det er virkelig tilfredsstillende å være vitne til den konkrete effekten av arbeidet vårt og vite at vi aktivt bidrar til å fremme en mer bærekraftig og miljøvennlig måte å leve på.

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag hos På(fyll)?

En typisk dag i På(fyll) er en dynamisk blanding av samarbeid, kreativitet, hardt arbeid og fleksibilitet – alt rettet mot å gjøre løsningen vår mer bærekraftig og miljøvennlig. Det er et stimulerende miljø der ingen dager er like.

Hva er det beste med På(fyll)?

For meg er det beste med På(fyll) muligheten til å gjøre en genuin forskjell. Det handler ikke bare om å ha frihet til å innovere og bringe idéer ut i livet, men også om å være en del av en kollektiv innsats for å skape en positiv innvirkning. Uansett hvilke roller vi har i På(fyll), kan vi stolt si at vi bidrar til å gjøre kloden vår til et bedre sted. Følelsen av mening og delt engasjement i teamet vårt er virkelig bemerkelsesverdig og gjør hver dag utrolig tilfredsstillende.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK