Møt vår Marketing Director, Lene

Live action

Hvordan endte du opp i På(fyll)?

Jeg la ut et LinkedIn-innlegg at jeg var på utkikk etter min neste jobb. En bransjekollega anbefalte meg til Rayson, vår CEO, som lette etter en som meg. Etter en flott samtale med Rayson, kjente jeg en umiddelbar tilknytning til På(fyll) og bestemte meg for å ta utfordringen med å søke på jobben. Og voilá: her er jeg.

Hva er det mest spennende ved å jobbe i På(fyll)? Hva får deg opp om morgenen?

Det er så mange ting som gjør det veldig givende å være en del av På(fyll), men hva er det som egentlig får meg ut av sengen om morgenen? Jeg tror det er muligheten til å være en del av noe annerledes og meningsfylt. Ikke bare i dag, men for fremtiden. Det er så givende og gøy at jeg får spre ordet om denne fantastiske tjenesten.

Jeg elsker at På(fyll) er bærekraftig by default og at vi heller kan bruke tiden vår på å bryte ned de vanskelige bærekraftsemnene på en jordnær og enkel måte.

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag hos På(fyll)?

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen er per nå bare meg, men vi ansetter en til i disse dager. I løpet av arbeidsdagen går jeg med mange hatter og sjonglerer med forskjellige oppgaver. Fra å samarbeide med noen dyktige byråer, til å legge strategier for markedsføringstiltakene våre og lage innhold for nettsiden og sosiale medier. Det er aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg får dykke ned i kreative prosesser, brainstorme innovative idéer og finne måter å få På(fyll) til å skinne på. Det handler om å spre den jordnære viben og gjøre bærekraft mer tilgjengelig for alle. Oppi alt er det selvfølgelig plass til en god dose humor.

Hva er det beste med På(fyll)?

For meg er det beste med På(fyll) den felles følelsen av mening som sitter dypt i teamet vårt. Vi er alle drevet av et felles oppdrag: å etablere bærekraft som normen og ha en positiv innvirkning på verden. Det mest imponerende er egentlig at vi oppnår alt dette samtidig som vi prioriterer balansen mellom arbeid og privatliv gjennom vår remote-first-tilnærming. Som mor til en ettåring er dette spesielt viktig for meg. Vi i På(fyll) er et sammensveiset team. Jeg kan ikke understreke nok hvor fantastisk det føles å samarbeide med så dyktige og lidenskapelige individer. Vi er rett og slett et utrolig team.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK