Møt vår CTO, Carlton

Live action

Hvordan endte du opp i På(fyll)?

Rayson, vår CEO, og jeg har flere felles venner. Ray nevnte for dem at han var på jakt etter en CTO, og det kom meg for øret.

Jeg var imidlertid ikke klar for en ny utfordring på den tiden, men jeg tok kontakt med ham likevel, først og fremst for å treffe nye interessante mennesker. I våre første samtaler snakket vi ikke om På(fyll) i det hele tatt, men vi hadde en veldig god kjemi. Det åpnet både tankene mine og hjertet mitt.

Hva er det mest spennende ved å jobbe i På(fyll)? Hva får deg opp om morgenen?

For meg er det både menneskene og oppdraget.

Min kone Tamara og jeg har vært interessert i, og involvert i, zero-waste-bevegelsen en stund. Vi startet vår egen bittelille bedrift under pandemien.

Muligheten til å jobbe med å løse disse problemene i en mye større skala er virkelig motiverende. For meg er det viktig å våkne opp hver dag og vite at det jeg jobber med har en betydning for samfunnet.

Ingenting av dette ville verken vært mulig, eller like givende, uten å være rundt nysgjerrige og omsorgsfulle mennesker med forskjellige bakgrunner. Det skader heller ikke at de er supersmarte.

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag hos På(fyll)?

Vi er et remote-first team, så det er mye skjermtid. I produkt- og ingeniørteamet er vi mest fokusert på å finne to ting: måter å levere verdi til våre kunder på og måter å styrke hverandre på. Det er mye sparring på idéer og en del tilpasning. Heldigvis ikke for mange møter, og de vi har er valgfrie.

Men vi bruker også tid på hverandre, fordi et miljø med psykologisk trygghet er grunnlaget for alle team som ønsker å prestere på et høyt nivå.

Hva er det beste med På(fyll)?

Igjen, menneskene. Mange bedrifter ønsker, eller i det minste hevder, å være menneskesentriske. Vi klarer det hver dag og setter mennesker foran profitt, selv når det er vanskelig.

Jeg har hatt mange utfordrende samtaler, men ikke en eneste hvor jeg ikke har lært noe og følt et tettere bånd til den andre personen. Det er ganske kult.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK