Møt vår CEO, Rayson

Live action

Hvordan endte du opp i På(fyll)?

En ganske standard prosess vil jeg si. Jeg søkte og fikk jobben. Det var ingen hemmelig snarvei involvert her.

Hva er det mest spennende ved å jobbe i På(fyll)? Hva får deg opp om morgenen?

Dette høres kanskje litt rart ut, men det faktum at På(fyll) er en bedrift er etter min mening helt utrolig. Vår påvirkning er enkel, jo mer vi selger, jo mer plastavfall eliminerer vi – med mindre CO2-utslipp som en bonus.

Så det jeg hopper ut av sengen for hver morgen er vårt oppdrag og potensial for å drive systemendring gjennom sirkularitet. Jeg er privilegert som har et veldig sterkt team på plass, og ikke minst investorer som støtter oss nærmest betingelsesløst. For et liv!

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag hos På(fyll)?

Jeg har en 4-åring hjemme, så jeg er glad for at vi har en remote-first-tilnærming i På(fyll). Det er godt å ha friheten til å velge hvor og hvordan jeg kickstarter dagen min. Det er en stor bonus når du har en liten en som løper rundt.

En typisk arbeidsdag innebærer å løse en rekke ting som haster, i tillegg til å følge med på vår veks. Jeg bruker også tid på å bygge relasjoner med mine fantastiske kolleger, investorer og andre viktige personer i bransjen.

Hva er det beste med På(fyll)?

Det beste er uten tvil det utrolige teamet jeg har æren av å jobbe tett med. Disse menneskene er ikke bare kolleger, de er genuint inspirerende individer som er like lidenskapelige som meg for oppdraget vårt.

Det nest beste er skalerbarheten til virksomheten, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne vekstreisen med det beste teamet på planeten.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK