En miljøvennlig tjeneste med mange muligheter

Live action

Nå har du muligheten til å aldri mer bekymre deg for om du er tom for såpe og sånt hjemme. På(fyll) er en ny og sirkulær tjeneste som sørger for at du alltid har påfyll av produktene du bruker tilgjengelig.

Du kjenner deg sikkert igjen. Du står og vasker hender, men når du skal ta såpe er du tom. Som en løsning, skrur du av toppen på håndsåpedispenseren, fyller på litt vann og rister den for å tynne ut den siste slumpen med såpe

Alltid påfyll tilgjengelig

Tenk hvor deilig det hadde vært om du i stedet kunne hente frem en beholder med håndsåpe og fylt dispenseren på nytt i stedet. Det er nettopp det du kan med På(fyll). Når beholderen er tom, skanner du QR-koden på beholderen og bestiller mer påfyll. En full beholder blir da levert på dørmatta di få dager etter. I mellomtiden har du jo håndsåpe nok i dispenseren du fylte da beholderen gikk tom.

Produktene du trenger levert på dørmatta

I tillegg til håndsåpe kan du bestille beholdere med tøyvaskemiddel, oppvaskmiddel, dusjsåpe eller for eksempel kjøkkenspray. Vi har kjente merkevarer som du sikkert kjenner fra før, som for eksempel Lano, OMO, Zalo og Klar.

Man med paket på dörrmattan

Vi henter tomme beholdere

Når du har bestilt mer påfyll av noe, putter du den tomme beholderen i gjenbruksesken de ble levert i og setter den utenfor døra. Vi henter den, vasker den, fyller den og bruker den på nytt. Selv om du kanskje ikke får den samme beholderen som sist i retur, får du en nyvasket På(fyll)-beholder med innholdet du har bestilt. Du eier nemlig ikke beholderen når du kjøper produkter fra På(fyll), det er det vi som gjør. Du eier bare innholdet, og det er jo bare det du skal bruke.

Reduserer plastavfall

Med vår sirkulære tjeneste brukes beholderne om og om igjen. På den måten hjelper vi deg med å ta et mer bærekraftig valg i hverdagen. Er det noe Norge og verden trenger, er det mindre plastavfall – og alle små tiltak hjelper. Hvis alle husholdningene i Norge hadde kjøpt bare én På(fyll)-beholder, ville vi erstattet nok engangsemballasje til å fylle et svømmebasseng av olympisk størrelse og dermed redusert miljøbelastningen med minst 80 prosent.

Prøv På(fyll) du også, så går du aldri tom for såpe og sånt.

Produkter

 • Diskmedel Natur - Grumme
  Diskmedel Natur
  87,70 kr
  Grumme
  97,44 SEK/l
 • Köksspray - Grumme
  Köksspray
  117,20 kr
  Grumme
  130,22 SEK/l
 • Flytande Kulörtvätt - Grumme
  Flytande Kulörtvätt
  117,10 kr
  Grumme
  58,55 SEK/l
 • Flytande Kulörtvätt Lindblomma - Grumme
  Flytande Kulörtvätt Lindblomma
  117,10 kr
  Grumme
  58,55 SEK/l
 • Handtvål - Grumme
  Handtvål
  89,60 kr
  Grumme
  99,56 SEK/l

Andra artiklar

 • Cirkulär ekonomi är lösningen
  Cirkulär ekonomi är lösningen
  Hållbarhet
 • Möt grundaren: Bård
  Möt grundaren: Bård
  Om På(fyll)
 • Hur fungerar det?
  Hur fungerar det?
  Vad är på På(fyll)

Gratis frakt på beställningar över 295 NOK