Plastproblemet

Live action

Vi kan ikke resirkulere oss ut av plastproblemet, til det er problemet alt for stort. Vi må derfor tenke nytt og fokusere på nye sirkulære systemer i stedet for bare på symptomer.

Vi i På(fyll) er forkjempere for systemendring, både når det gjelder logistikksystemer og endring av forbruksmønster som er helt nødvendig for å redusere mengden plastavfall. Årlig genereres det over 350 millioner tonn plastavfall på kloden. Over 60 % av det kommer fra forbruksvarer og emballasje, og bare 9 % av plastavfallet resirkuleres. I Norge er vi blant de med høyest forbruk av engangsplast per innbygger. Derfor må vi gjøre noe. Derfor trenger vi flere sirkulære tjenester.

Ressursene må utnyttes bedre

Dagens verdikjeder er designet slik at det produseres enorme mengder avfall. Det er på tide å skifte fokus fra symptomer til systemer. Vi ser hvordan denne plasten alt for ofte dessverre ender opp i miljøet og skaper forsøpling. et trist symptom på dagens system. Vi mener det nå er viktig å ikke se oss blindt på symptomene, men endre systemet. Det er her vi i På(fyll) kommer inn i bildet. "Plastic is fantastic” og hvis vi bruker plasten riktig, stemmer det. Når du bestiller husholdningsprodukter hos På(fyll), kjøper du bare innholdet og ikke beholderen produktene blir levert i.De kan du levere tilbake til oss og vi sørger for at de gjenbrukes. Faktisk er det så viktig for oss at vi ikke selger disse. De spesialdesignede beholderne bruker vi om og om igjen. På den måten gir vi verdi til plasten og gjør den viktig. Vi hindrer at den blir til et avfall som fylles på toppen av et allerede presset avfallssystem. For deg betyr det at du både får én ting mindre å tenke på i hverdagen, nemlig om du går tom for produkter fra Klar, OMO, Zalo eller Lano. Samtidig får du hjelp til å redusere mengden plastavfall hjemme. Smart, ikke sant?

På(fyll) beholderen blir vasket og brukt om igjen

Vi trenger flere sirkulære tjenester

For at vi skal ha en mulighet til å nå klimamålene vi har forpliktet oss til innen 2030, trenger vi flere sirkulære tjenester som På(fyll). Grunnen er enkel: Vi kan nemlig ikke møte fremtiden med det forbruket vi i dag har av engangsplast. Vi må endre systemet og vi må gjøre det enklere for folk flest å ta miljøvennlige valg i hverdagen. Det er nettopp det vi i På(fyll) jobber med. Utover plastavfall er vår sirkulære verdikjede også mye mindre energikrevende enn resirkulering, noe som tilsvarer mindre CO2-utslipp sammenlignet med å kjøpe de samme varene i butikken.

Så enkelt blir du På(fyll)-kunde og dermed reduserer mengden plastavfall hjemme.

Produkter

 • Håndsåpe - klar
  Håndsåpe
  kr 131,40
  klar
  0,15 NOK/ml
 • Dusjsåpe - klar
  Dusjsåpe
  kr 139,70
  klar
  0,16 NOK/ml
 • Tøyvask - klar
  Tøyvask
  kr 194,40
  klar
  0,10 NOK/ml
 • Tøyvask - OMO
  Tøyvask
  kr 190,40
  OMO
  0,10 NOK/ml
 • Oppvaskmiddel - zalo
  Oppvaskmiddel
  kr 106,90
  zalo
  0,12 NOK/ml
 • Håndsåpe - lano
  Håndsåpe
  kr 99,00
  lano
  0,11 NOK/ml
 • Kjøkkenspray - klar
  Kjøkkenspray
  kr 132,60
  klar
  0,15 NOK/ml
 • Oppvaskmiddel - klar
  Oppvaskmiddel
  kr 97,10
  klar
  0,11 NOK/ml
 • MILO Original Tøyvask - MILO
  MILO Original Tøyvask
  kr 173,20
  MILO
  0,09 NOK/ml

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK