Møt vår Software Engineer, Gergely

Live action

Hvordan endte du opp i På(fyll)?

Det var egentlig en heldig tilfeldighet. Mens jeg blar gjennom de åpne kildekodene til mitt favoritt React rammeverk, Next.js, som også driver På(fyll) sin frontend, snublet jeg over en stillingsannonse. Det er utrolig hvordan jobbmuligheter kan dukke opp, selv i kommentartrådene i åpne kildekoder. Det var et flott utgangspunkt, og gjennom hele rekrutteringsprosessen følte både På(fyll) og jeg en sterk tilknytning. Den følelsen har jeg hatt siden.

Hva er det mest spennende ved å jobbe i På(fyll)? Hva får deg opp om morgenen?

Det som virkelig skiller seg ut hos På(fyll) er det fantastiske atmosfæren på jobben og støtten fra vårt hjelpsomme team. Som programvareingeniør har jeg jobbet med ulike prosjekter, men programvareutvikling handler aldri bare om de tekniske oppgavene. Det er menneskene og teamarbeidet som utgjør forskjellen. Å ha den støtten gir næring til motivasjonen min og bidrar til suksess for virksomheten vår.

Kan du beskrive en typisk arbeidsdag hos På(fyll)?

I motsetning til det kanskje noen tror, er en dag i På(fyll) langt fra en sjekkliste med forhåndsdefinerte oppgaver. Det er en dynamisk prosess med analyse, idédugnad, feilsøking, prioriteringer og tilpasninger. Som programvareingeniører omfavner vi det stadig skiftende landskapet og takler utfordringer på strak arm. Hver eneste dag byr på nye muligheter til å lære og vokse.

Hva er det beste med På(fyll)?

I en sirkulær økonomi er det kuleste hvordan vi alle føler oss så tilkoblet og motivert. Vi vet at tiden tikker, og at det haster bringer oss enda tettere sammen. Det er som om vi er en stor familie, og vi lar oss aldri låses fast på denne spennende reisen for å skape en bedre fremtid. Det er tilfredsstillende å vite at vår samlede innsats virkelig vil gjøre en forskjell for de neste generasjonene.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK