Vi tenker sirkulært

Å ta bærekraftige valg bør være enkelt. Derfor laget vi På(fyll) – en digital tjeneste som hjelper deg å kutte plastbruken og heller fylle på produktene du trenger.

Lett valg

Hverdagen er ofte hektisk, rutinepreget og full av vanskelige valg og snarveier. Vi vet at de fleste av oss ønsker å leve miljøvennlig, men også at det ikke alltid er like lett å vite hvordan. – Det siste du trenger å tenke på er hvordan vaskemiddelet du kjøpte på vei hjem fra jobb påvirker miljøet, eller hvor beholderen havner når den er tom. Derfor har vi tenkt på det for deg. På(fyll) er en digital og sirkulær tjeneste som leverer kjente husholdningsprodukter i gjenbrukbare beholdere som varer. Når beholderen er tom samler vi inn, fyller på og leverer på nytt.

Vårt mål

Vi i På(fyll) har som mål å gjøre det enkelt og uanstrengt å leve mer miljøvennlig. Vi vil gjøre det lettere å redusere bruken av engangsplast, uten å kutte produktene du trenger. Sammen jobber vi mot en mer sirkulær fremtid med nye og mer bærekraftige rutiner.

Et samarbeid

Bak tjenesten finner du et dedikert team fra selskapene Orkla, Æra og Bakken & Bæck. Felles for selskapene er ønsket om å skape funksjonelle og fremtidsrettede løsninger som når folk, og som bidrar til ekte endring.

Få gratis frakt når du bestiller 2 eller flere påfyll