Dette er På(fyll)-beholderen

Live action

Når du bestiller et produkt fra På(fyll) blir produktet levert i en På(fyll)-beholder hjem til deg. På(fyll)-beholderen, som er designet av det Stockholm-baserte designbyrået Form Us With Love, er utviklet med tanke på holdbarhet, gjenbruk og brukervennlighet. Beholderen kan brukes om og om igjen. Den er lett å stable og enkel å helle fra uten å søle.

Nominert til pris for designet på På(fyll)-beholderen

Innholdet i På(fyll)-beholderen heller du enkelt og greit over i mindre dispensere som du kan ha stående framme. Kanskje du har fine dispensere hjemme som du kan gjenbruke? Snart kan du også bestille egne På(fyll)-dispensere fra oss. Beholderen kan du rydde vekk til du trenger å fylle dispenseren på nytt. Når På(fyll)-beholderen begynner å bli tom, skanner du QR-koden på beholderen og bestiller påfyll. Vi henter beholderen, vasker den, fyller på og leverer på nytt.

Hell over i mindre dispensere

På(fyll)-beholderen ble nominert til Fast Company Innovation by Design Award 2023 i kategorien pakningsdesign, hvor vi ble finalist/honoree i kategorien.

Ifølge Design Manager, Karin Blomberg i Form Us With Love, var den største utfordringen at På(fyll)-beholderen skulle være slitesterk og allsidig, med tanke på gjenbruk og at den skulle kunne inneholde ulike væsker med forskjellig viskositet. På samme tid skulle den være enkel å bruke, lett å stable og enkel å helle fra. Designteamet hentet inspirasjon fra eksisterende løsninger som jerrycans og stablevennlige gjenstander som murstein. De fokuserte også på å forenkle helleprosessen og finne balansen mellom robusthet og lettvektskonstruksjon.

På(fyll) beholder oppbevaring

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK