Om våre priser

Live action

For oss er det viktig at det ikke skal koste mer å velge På(fyll), og at det skal lønne seg å handle i bolker. Vi har ikke som mål å være billigst, men vi jobber hele tiden med å holde prisnivået så lavt som overhodet mulig

I motsetning til for eksempel dagligvarebutikker selger vi ikke bare produkter. Vi er en sirkulær tjeneste, som betyr at vi leverer produktene hjem til deg i gjenbrukbare beholdere, henter dem når de er tomme, vasker dem grundig, fyller på nytt innhold og bruker dem på nytt. På den måten hjelper vi deg også med å redusere plastavfall.

Det ekstra trinnet med levering, innsamling og rengjøring har en ekstra kostnad som ikke våre konkurrenter har. Vi gjør vårt beste for å påta oss denne kostnaden, slik at du som kunde ikke skal betale for det. Likevel er det slik at det kan være noen prisforskjeller i noen produktkategorier fra tid til annen. I dag gjelder dette Zalo og Lano.

Enkelt å bestille På(fyll) med QR-kode

Når du trenger påfyll av noe, skanner du bare QR-koden på beholderen og bestiller på nytt. Innholdet heller du selv over i en egen dispenser. Bestiller du når På(fyll)-beholderen er tom, ikke dispenseren din, går du aldri tom for produktene du bruker i hverdagen.

Flere grunner til å velge På(fyll)

Velger du På(fyll), får du mer enn bare produktene du bestiller. Du får en sirkulær og mer bærekraftig tjeneste som hjelper deg å ta miljøvennlige valg i hverdagen. Du slipper å bekymre deg for å gå tom for Klar, Zalo, OMO eller Lano. Dette er produktene vi tilbyr i dag. Savner du noe, så send oss gjerne en mail. I tillegg slipper du å drasse med deg tunge beholdere fra butikken. Våre gjenbrukbare På(fyll)-beholdere finnes i to størrelser: 900 ml og 2000 ml. Den største beholderen tilsvarer nesten 3,5 vanlige OMO-beholdere kjøpt i butikk. Det lønner seg å handle i bolker – og jo flere produkter du kjøper, jo billigere blir det.

Andre artikler

 • Sirkulær økonomi er løsningen
  Sirkulær økonomi er løsningen
  Bærekraft
 • Bård
  Bård
  Om På(fyll)
 • Hvordan funker det?
  Hvordan funker det?
  Hva er På(fyll)

Handle våre produkter

 • Såpe
  Såpe
 • Rengjøring
  Rengjøring
 • Tøyvask
  Tøyvask

Gratis frakt på bestillinger over 349 NOK