Spørsmål og svar

Lurer du på noe du ikke får svar på? Ta kontakt på hello@pafyll.com

Om tjenesten

Hva er en På(fyll)-beholder?

Påfyllet av hverdagsprodukter leveres i beholdere som rommer enten 900 ml eller 2100 ml. Beholderne har skrukork og er lette å helle fra, stable, oppbevare og gjenbruke i mange år. Du kan derfor bruke favoritt-produktene dine uten unødvendig plastavfall og med bedre samvittighet.

Hva kan brukes som dispenser?

I hverdagen anbefaler vi å benytte mindre flasker du har fra før – for eksempel en håndsåpedispenser du har liggende. Husk å rengjøre dispenseren før du fyller på nye produkter. Våre beholderne er laget slik at du lett kan fylle produktene over på pumpe- eller sprayflasker. Om du mangler en kan du bestille det for 5 kr ved første bestilling.

Hva menes med På(fyll)?

Vi kalte tjenesten På(fyll) fra det å fylle på og påfyllet i seg selv. Ordet 'på' indikerer også at det er enkelt å stable og bruke på nytt. Målet vårt er å levere hverdagsprodukter på en enkel og bærekraftig måte, og å gjøre gode valg litt mer tilgjengelig. På sikt håper vi å kunne levere påfyll av alt du bruker mye av i hjemmet.

Når blir På(fyll) tilgjengelig?

Vi lanserer tjenesten til en liten gruppe husholdninger i begynnelsen av 2022, før vi åpner opp for flere kunder i løpet av året.

Hva slags produkter tilbyr På(fyll)?

Ved lansering tilbyr vi den populære serien med hverdagsprodukter fra Klar. Dette er produkter for rengjøring, klesvask og håndvask som virker godt, dufter godt og føles godt.

Hvem har samarbeidet om På(fyll)?

Bak tjenesten finner du et dedikert team fra selskapene Orkla, Æra og Bakken & Bæck.

Om bestilling

Hvordan betaler man for På(fyll)?

Du kan raskt og enkelt betale med Vipps for alt du bestiller.

Hvordan hentes de tomme beholderne?

Bestill henting av tomme beholdere ved å skanne QR-koden. Velg en dato for retur og følg trinnene. Du kan bruke pappesken du mottok påfyllet i for til retur. Hvis du skal returnere tomme beholdere uten påfyll, kan du planlegge en gratis henting. Den tomme beholderen din vil bli vasket og fylt på - klar til å brukes igjen og igjen.

Hva koster frakt?

Du får gratis frakt ved bestilling av 2 eller flere påfyll. For enkeltbestillinger koster det 19 kr for levering og henting.